Play Video

Prémiový rodinný dům v golfovém areálu

exkluzivně u FKR
U Golfu 713, Praha 15 – Horní Měcholupy
Prodejní cena - 29 250 000 Kč

Jaký bude váš nový domov

Příroda na dosah
Rodina v bezpečí
Sportovní vyžití
Prémiové vybavení domu
Moderní interiér
Perfektní stav nemovitosti

Nechte se provést touto jedinečnou nemovitostí

Play Video

Představení nemovitosti

Jedinečné bydlení je výsadou úspěšných. Zařaďte se mezi ně a využijete šanci koupit prémiový dům.

 

Bydlení v Rezidenci Golf Hostivař je samostatný projekt rodinných domů, který je citlivě umístěn v golfovém areálu.

 

Přichází příležitost pořídit si nadčasový dům, který je upraven tak, aby uspokojil i velmi náročné obyvatele.

 

Původní dispozice byla upravena pro zajištění většího komfortu a soukromí. Dům je vybaven chytrou domácnosti LOXONE. Díky jednoduché aplikaci a nekonečnému množství možností nastavení si zamilujete zelenou ikonku, která bude ve vašem mobilu na první stránce.

 

Dispozice je ideální pro čtyřčlennou rodinu, která si bude užívat praktickou stránku domu a komfort, který dům poskytuje.

 

Pohodlí v domě oceníte především při každodenním používání, ať už to bude moderní kuchyně vybavená nejvyšší řadou spotřebičů BOSCH nebo prémiové zařizovací předměty DORNBRACHT.

 

Komfort je základ, na kterém se v tomto domě staví. Ale tím to nekončí, k tomu je potřeba přidat i nadčasové materiály a významnou investici do interiéru i exteriéru domu. Zahradu založenou zahradním architektem, možnosti vlastní realizace, ale také pohodové posezení na terasách.

 

Vnitřní zahrada poskytuje více soukromí, je vybavena pergolou RENSON, která je aktuálně jedničkou na trhu.

O soukromí se postará kompletním uzavření a pak už bude jen na vás si užít relaxaci ve velké vířivce.  Je toho tu ještě více, ale to až osobně na prohlídce.

 

Necháte si uniknout nové bydlení v tomto prémiovém domě?

 


Dům je dispozičně velmi zajímavě řešen, a to především díky variabilitě dispozice. Přízemí domu vám na 103 m² nabídne hned několik zón, které hravě plní dané účely. Světlosti domu napomáhá především velké prosklení v obytných místnostech a v průchozích částech domu. Všimnout si toho můžete hned na několika místech v domě.

Hlavní obytný prostor je moderně vybaven. Velké prosklení dodává interiéru světlost a zároveň funkční dispozici propojením se zahradami. Významným prvkem je nadčasová kuchyně s nejvyšší řadou spotřebičů značky BOSCH. Interiér domu je v perfektním stavu, vyladěný tak, aby vám nic nechybělo a mohli jste si pohodlně užívat každý den.  Díky situačnímu umístění je v domě přirozené světlo. Pokud zatoužíte po soukromí, můžete využít předokenní žaluzie, které jsou kompletně na všech oknech.

S kvalitou vybavení domu bude spokojený i velmi náročný klient. Renomované značky se prolínají kompletně celým interiérem.

Kuchyně je vybavena v maximální možné míře tím nejlepším, co společnost BOSCH aktuálně nabízí. Sedm odhodlaných pomocníků, kteří vám ušetří nejen čas, ale budou vám dělat radost každý den.

Ložnice v prvním podlaží je šikovně propojena se šatnou a samostatnou koupelnou. Dřevěné podlahy jsou kombinovány s dlažbou. Díky velkému prosklení na západní stranu je ložnice dostatečně světlá. O komfort a příjemné klima se postarají předokenní žaluzie. Nábytek byl zhotoven na míru do konkrétního prostoru a v maximální možné kvalitě. Posílené panty, kvalitní pojezdy a především garance dlouhé životnosti.

Dětský pokoj s oknem do vnitřní zahrady je prostorný, navazuje na chodbu a velkou koupelnu. Díky velké šířce je v pokoji hodně místa. Prosklení do zahrady a nižší parapety u oken oceníte především v ranních hodinách při východu slunce.

Nadčasová koupelna s čistým designem a velkoformátovými obklady je vybavena prémiovými zařizovacími předměty a špičkovými bateriemi DORNBRACHT. Sprcha je osazena setem s dešťovou sprchou, vodopádem a ruční hlavicí. Samostatná koupelna je připojena k ložnici se vstupem přes šatnu.

Druhá koupelna v horním patře je vybavena elegantním dvojumyvadlem Laufen, které je usazené na levitující skříňce, díky níž působí koupelna vzdušně.  Okna v koupelně dodávají prostoru přirozené světlo. Komfort vám zajistí podlahové vytápění a o soukromí se postarají předokenní žaluzie. Prostor koupelny byl využit v maximální možné míře. Koupelna je vybavena velkou vanou i sprchovým boxem.

Vnitřní átrium domu je vybaveno relaxačním zázemím, vířivkou, místem pro klidné posezení, a především pergolou RENSON - jedničkou na trhu, která garantuje špičkové provedení, nadčasový design a především uživatelskou přívětivost. Pohledy na dům večer jsou neméně přitažlivé, a především pokud je do interiéru i vidět.

Pracovna má vlastní vstup na zahradu, pokud vás práce na počítači a hovory unaví, snadno načerpáte energii na zahradě. Pár cvičných švihů patovací holí a odpoledne po práci budete na greenu jedničkou.

Zahrada domu byla založena zahradním architektem, je vybavena závlahou a možností ovládání pomocí chytrého domu od společnosti LOXONE. K architektonickým prvkům některých domů v areálu patří masivní pergola umístěná nad vstupem z obývací části. Odpolední káva na terase s doprovodem slunce bude příjemným naladěním před hrou na blízkém golfovém hřišti. Vnitřní i přední zahrada je průchozí díky propojení za domem.

Díky prosklení a velkoformátovým oknům je dům světlý a stavba tak působí velmi moderně a nadčasově. Vstup na zahradu je díky brance jednoduchý, vnitřní zahrada je přístupná i z garáže. Dům má velmi dobrou dispozici, umožňuje využití garáže, dvou stání před domem, případně lze ještě schovat skútr ke vstupu do domu. Zahrada je přístupná samostatným vchodem, což oceníte především v létě při venkovních sešlostech. Garáž je také šikovně průchozí do vnitřní zahrady.

O relaxaci se perfektně postará velká vířivka, která je vybavena systémem vlastní údržby a správy. Díky tomu vás čeká pouze drobná kontrola jednou za několik měsíců. Samozřejmostí je maximalizace soukromí a to díky možnosti dálkově zcela uzavřít relaxační prostor. Vnitřní zahrada je dostatečně prostorná pro relaxaci a odpočinek, navíc poskytuje v letních měsících stabilnější klima. Přístupná je z garáže a také průchodem mezi domy. Vzrostlá zeleň dělí pozemky a dostatečně kryje pohledy do zahrad.

Golf Hostivař je moderní golfový areál, který vám nabídne vše, co pravý golfista potřebuje. Pokud však zatím žádné zkušenosti s golfem nemáte, i pro vás je tu mimo znormovaného 16jamkového hřiště připravena veřejná golfová akademie a zkušení trenéři, kteří vás hru naučí a dovedou až k získání golfové způsobilosti.

V golfovém areálu na vás čeká i umění, které je součástí konceptu golfového areálu.

Virtuální prohlídka

Technické podklady

Ke stažení
Půdorys

Lokalita

Nejzajímavější místa v lokalitě

Rezidence Golf Hostivař je promyšlený komplex rodinných domů, který disponuje vjezdem pouze pro jeho obyvatele a nachází se na pomezí Horních Měcholup. V blízkém okolí vám nebude chybět nic, co pro kvalitní život potřebujete. Rodiny ocení blízkost mateřské a základní školy, obchody, lékaře nebo Krtkův svět. Na procházku můžete zajít do Hostivařské přehrady, a pokud po práci nebudete mít chuť jít si zahrát golf, jistě oceníte nedaleký plavecký bazén. V případě, že potřebujete využít městskou hromadnou dopravu, autobusem se dostanete za 12 minut na metro A Skalka, nebo metro C Háje.

Přesná adresa

U Golfu 713, Praha 15 – Horní Měcholupy

Plánujete prodat svou nemovitost?

Rád vám představím možnosti prezentace Vaší nemovitosti.

Reference

S námi bezpečně k vytouženému cíli